Studiedagen

stedenbouw als strategie 5 Custom

Trancity organiseert regelmatig inhoudelijke publieksprogramma's en studiedagen voor professionals rondom de thema's stedelijke ontwikkeling en publiek domein, vaak naar aanleiding van een trancityxvaliz-publicatie.


Onderzoek

Trancity organiseert onderzoeksprogramma's met publicaties en bijeenkomsten.

De rechtvaardige stadKrantenkoppen 2 Mobile

Wouter Veldhuis van MUST en Simon Franke van Trancity zijn op zoek naar de rechtvaardige stad. Een stad waar ruimtegebruik niet alleen is gekoppeld aan economische rendement, maar ook aan sociaal-culturele doelen.
> Verder lezen http://bit.ly/2zxVIZZ

Publieke Ruimte - Publieke Zaak
I.s.m. Bart Lammers en Arnold Reijndorp is de ontwikkeling van het publiek domein een constant thema bij Trancity. Dat heeft in een aantal gratis te downloaden publicaties geresulteerd.
> Lees verder

Make your Ctilleman 20130708 0109ity

In december 2018 verschijnt bij trancityxvaliz de publicatie Make Your City - De Stad als Casco, over 20 jaar ontwikkelen van de NDSM Scheepsbouwloods. Het boek is geschreven door Eva de Klerk, in 1999 een van de initiatiefnemers, die de sprong over het IJ maakten.
> Meer informatie over het boek

 

 

 

Programma's

Op 18 december presenteren wij de publicatie Make Your City, uiteraard op de NDSM-werf. Om 15.30 uur rondleiding op de werf, in de loods en bij MadeUpNorth. Vanaf 17.00 uur presentatieprogramma in Sexyland over De Stad alsCasco en de lessen die 20 jaar Scheepsbouwloods ons bieden. Lees volledig programma

 

Abonneer u nu op de nieuwsbrief over onze publicaties en programma’s